15/12/2023

Έως: 14/01/2023

Με τη ματιά και τον φακό της Τάνιας Δούλαλα

Από την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου θα φιλοξενούμε στο Olympus Wines δημοσιευμένες και αδημοσίευτες φωτογραφίες της φίλης μας Τάνιας Δούλαλα, όπως αυτές έχουν παρουσιαστεί στη στήλη που διατηρεί από το 2018 στον ιστότοπο www.odialogos.gr.

Τηλέφωνο Κρατήσεων: 697 4471230‬

16 εικόνες και 90 λέξεις αλληλοσυμπληρώνονται σε μια εύθραυστη ισορροπία, προκαλώντας αβίαστα στον θεατή σκέψεις και αναρωτήσεις, νοσταλγία και ξεχασμένα συναισθήματα!
 
Από τις 20:30 και μετά απολαμβάνουμε το κρασί μας με την ιδιαίτερη συνοδεία εικόνων και λέξεων και συζητάμε με την Τάνια Δούλαλα σε ένα ξεχωριστό βράδυ Παρασκευής.

 
 


Γνωριμία με την Τάνια Δούλαλα

Η Τάνια Δούλαλα είναι δημοσιογράφος, μέλος τoυ Δ.Σ. της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου. Έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με διάφορα ΜΜΕ ως ρεπόρτερ, εκφωνήτρια και παρουσιάστρια ειδήσεων.
Παράλληλα, έργα της έχουν διακριθεί σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς, στον φωτογραφικό διαγωνισμό των εκδόσεων ΙΑΝΟΣ με θέμα «Ταξίδια» (2021) και φωτογραφίες της «ντύνουν» τρεις ενότητες του βραβευμένου βιβλίου «Είναι ζήτημα Χημ…ίου» (Καλύτερο Ελληνικό Διήγημα – Public Awards 2023).
Η Τάνια Δούλαλα συνεργάζεται με την ενημερωτική σελίδα odialogos.gr, όπου διατηρεί τη στήλη «Με τη ματιά και τον φακό της Τάνιας Δούλαλα», επιλέγοντας να «χρωματίζει» τη διαδικτυακή του διαδρομή, αλλά και να «ταξιδεύει» τους αναγνώστες, ξαφνιάζοντάς τους ευχάριστα με φωτογραφικές στιγμές της καθημερινότητας, παρουσιάζοντάς τες από μια οπτική που μόνο η Τάνια καταφέρνει.
Στη στήλη της έχει αναρτήσει περισσότερες από 150 φωτογραφίες δημιουργώντας μια ξεχωριστή, αποκλειστική και μόνιμη, συνεχώς αυξανόμενη συλλογή. Κάποιες από αυτές, αλλά και άλλες αδημοσίευτες, θα παρουσιαστούν στο Olympus Wines Tasting Room από τις 15 Δεκεμβρίου 2023 έως τις 14 Ιανουαρίου 2024.
Από το 2004 εργάζεται στο Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια των δύο μεγάλων διοργανώσεων του οργανισμού. Ήταν υπεύθυνη του Γραφείου Τύπου και του Τμήματος Προβολής & Επικοινωνίας της Όπερας Θεσσαλονίκης, του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, ενώ στο παρελθόν εργάστηκε σε μεγάλες διοργανώσεις όπως οι Ολυμπιακοί και Παραολυμπιακοί Αγώνες «ΑΘΗΝΑ 2004», ο Διαγωνισμός της Eurovision «Athens 2006», ο Τελικός του Champions League «Athens 2007», οι Παγκόσμιοι Αγώνες Special Olympics Αθήνα 2011, η Έκθεση Van Gogh Alive κ.ά.